Si hi ha un tractament facial que tinguéssim que destacar per la seva popularitat, sense dubte, aquest seria la radio freqüència facial INDIBA. Els seus múltiples beneficis el converteixen en l’aparell més funcional i eficaç que es troba en el mercat en aquests moments.

Ens ajudarà a:

  • Minimitzar la inflamació de les bosses d’ulls
  • Redueix el doble mentó
  • Redefineix l’oval facial
  • Redueix arrugues i línies d’expressió
  • Allisa la pell del coll i l’escot

Els resultats són visibles des d’una primera sessió i amb un ús continuat, té un gran efecte anti-aging. La pell s’autoregenera pel que preserva la seva joventut durant més temps.

És un “must have” de l’anti-aging i combinat amb els tractaments cosmètics de cabina, en potenciaràs els resustats dels seus principis actius.

Recordes haver-te despertat després de dormir 9 o 10 hores i mirar-te al mirall i veure’t la pell radiant? Doncs aquest és l’efecte INDIBA.

Cada cop que s’estén la “catifa vermella” dels grans esdeveniments, i veiem les actrius amb les cares tan radiants i amb aquell “efecte flash” tan expressiu als seus rostres, és sense dubte resultat d’una sessió INDIBA als seus centres de bellesa especialitzats. Així ho confirmen Kate Winslet, Helen Lindes o Julianne Moore.

Al Beauty hi trobaràs l’assessorament que necessites en funció de les necessitats de la teva pell, ja que totes són diferents i l’actuació és personal. Agradar-te a tu mateixa és el secret de bellesa més gran que existeix!

 

Text: Ra Badia

Vols potenciar la teva bellesa? posa’t en contacte amb nosaltres!

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke