L’activitat de Pilates iniciació està pensada per a totes aquelles persones que volen començar en el mètode Pilates o que volen guanyar seguretat per engrescar-se a anar a les classes de pilates. L’explicació guiada dels exercicis o la introducció pautada del vocabulari específic fan l’experiència més enriquidora i que es guanyi seguretat en els exercicis.

El pilates és un mètode de condicionament físic sense impacte articular, basat en moviments controlats i fluids que mantenen una connexió constant entre la ment i el cos.

Per començar a dominar els exercicis, s’ha de mantenir una bona connexió del centre, conegut com el core. D’aquest punt parteix tota la resta; per tant, és important tenir una bona base establerta per gaudir més de la pràctica.

Aquestes classes tenen molt bona acollida, tant per part de socis experimentats que volen refrescar els fonaments i la base amb vista a tenir una pràctica més còmoda i fluida, com per aquells que encara no s’havien engrescat a provar el mètode Pilates. El fet que sigui un taller permet que el tracte sigui més personalitzat i que el soci se senti còmode a l’hora de fer preguntes o resoldre dubtes. Creiem que els alumnes han trobat en aquest taller les eines necessàries per posar en marxa aquests coneixements mentre realitzen exercicis —amb el suport de material o sense— orientats a la millora de l’autoconeixement del control corporal.

 

Anna Gordillo , Tècnica de pilates, Entrenadora personal

 

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke