Ja falta menys per tornar-nos a trobar. No sabem encara la data exacta, ja que dependrà de les dates d’obertura que ens comuniquin les autoritats sanitàries i municipals. Tan aviat com ho sapiguem t’ho farem saber mitjançant els nostres canals d’informació habituals.

Estigues atent/a el teu email, SMS i a les nostres xarxes socials per estar al dia de les novetats. Quan arribi el moment que tots esperem ens trobaràs a tots els professionals desitjant gaudir amb vosaltres de la “nova normalitat”.

Ara, amb la vista posada en el moment en què puguem obrir, estem treballant, d’una banda amb millores a les nostres instal·lacions; i de l’altra banda posant tots els mitjans al nostre abast per generar espais segurs on puguis entrenar amb confiança, complint amb tota la normativa que ens marquin les autoritats sanitàries.

Per això, reforçarem encara més la neteja i la desinfecció de tots els espais de la instal·lació i dotarem a tots els nostres treballadors/es i als socis/es del material de seguretat i desinfecció necessari.

Establirem mesures en tot el centre per garantir la distància de seguretat entre persones i implantarem altres mecanismes de seguretat en la resta d’àrees, especialment a les zones més sensibles com són els vestidors.

Una menció especial mereix la gent gran. Són el col·lectiu que més pateix aquesta crisi i per això implantarem mesures de seguretat destinades específicament per a aquest col·lectiu. Disposaran de noves formes d’entrenament i utilització de les instal·lacions perquè, després d’aquest parèntesi, tornin a la pràctica esportiva amb tranquil·litat.

A mesura que s’acosti la data d’obertura de l’Ekke t’informarem amb més detall de totes i cadascuna d’aquestes noves mesures.

Mentre aquest moment arriba seguim treballant perquè gaudeixis dels tres fonaments en què es basa el nostre estil de vida: l’esport, la diversió i la salut de les persones.

A través del nostre canal ekkelleida de Youtube, Facebook i Instagram i del correu electrònic que enviem setmanalment pots realitzar activitat esportiva, fent les classes en directe o bé un cop enregistrades. El nostre compromís és que puguis seguir gaudint de les classes de l’Ekke fins a la tornada a la normalitat i, perquè això sigui així, estem treballant en una nova versió dels nostres mètodes d’entrenament on line.

Finalment, segueix vigent el nostre compromís de no girar cap rebut mentre el estigui tancat.

Totes les persones que formem part de l’Ekke ens hem d’involucrar. Per això et demanem comprensió i respecte pels nous protocols que, juntament amb la teva col·laboració, contribuiran a quà quan tornis a l’Ekke ho facis amb el mateix somriure de sempre.

Rep una salutació de tot l’equip!

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke