De tots els vegetals que existeixen, sense cap dubte la Kale o col arrissada o llisa, de fulles verdes o porpra, és l’aliment rei per excel·lència. No només per ser un vegetal baix en calories i ideal per a pujar les defenses del nostre organisme, sinó perquè és un dels aliments amb més propietats medicinals i nutricionals. Raons per les quals l’ekke recomana el seu consum a tots els seus socis i sòcies, perquè a més és un producte ideal per a qualsevol ocasió i temporada.
Una tassa de col crua, conté la dosi diària recomanada de vitamines: B6, Coure, Manganès, Calci (nutrient responsable de la salut òssia), Potassi (nutrient que ens ajuda a reduir la pressió arterial i el risc de patir malalties coronàries) i la vitamina C, (reductor del dany Oxidatiu que provoquen els radials lliures del nostre cos i responsable de l’envelliment).
A més d’aquestes vitamines la Kale també conté vitamina K (nutrient que ens ajuda a coagular la sang), i el Magnesi (mineral amb efecte protector contra la diabetis tipus 2). També té el Beta carotè, (un anti oxidant que el cos pot convertir en vitamina A).

Tots aquests beneficis de la Kale, fan que els nutricionistes la considerin com un súper aliment. Així que no ho dubti i incorpora la Kale dins dels teus plats habituals, ja que guanyaràs en salut.

38189775 – fresh kale leaves over a wooden background

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke