Hi ha algun moment durant els 365 dies de l’any en què no ens preocupi la imatge del nostre rostre facial? Sincerament creiem que no, raó d’això, busquem tractaments miraculosos que ens ajudin a combatre les arrugues i els efectes de les antiestètiques ulleres i les parpelles caigudes del contorn dels ulls. I per donar solució a aquesta problemàtica, neix la recomanació d’Ekke Beauty, de provar a les seves instal·lacions un dels tractaments més revolucionaris del mercat actual, conegut com: la Màscara Eye Regard de la casa Thalgo, ja que és la solució a tots aquests problemes. Doncs amb Eye Regard no només combatem les arrugues facials, sinó que és el tractament més idoni per reduir les ulleres i la caiguda de les parpelles del contorn dels ulls. L’èxit d’aquesta màscara resideix en la combinació de 5 tecnologies enfocades a rejovenir el nostre rostre facial, (digito pressions, les Vibracions, la Difusió tèrmica, la Musicoteràpia i la Pressoteràpia). Definitivament Eye Regard és un autèntic regal per a la bellesa facial, perquè ens marca un abans i un després en la nostra pell, per això és imprescindible la seva utilització durant tot l’any.

A més d’això, cal ressaltar que aquesta màscara activa la circulació sanguínia, proporcionant ens un efecte descongestionant i relaxant a la cara. Mentre fem servir la màscara Eye Regard, és molt comú que ens preguem “ una migdiada”, a causa de la màxima relaxació muscular que experimentem durant tot aquest procés.

Finalitzat el tractament, les nostres expertes d’Ekke Beauty recomanen utilitzar els “parxes” Hialurònic en la tranquil·litat de la nostra llar, ja que el seu efecte flaix ens ajuda a prolongar durant molt de temps els resultats obtinguts amb la màscara Eye Regard de Thalgo.

Text: Dina Nsé.

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke