Si tens temps i desitges passar un agradable vesprejar o el dia en si amb la parella, la família o amb els amics, perquè no seguir la recomanació que et fa ekke en aquesta edició visitant el parc natural de la Mitjana.

La Mitjana és el millor parc per excel·lència a Lleida, replet de vegetació, arbres frondosos, ponts de somni amb formes ondades etc. A més d’això, aquest parc té la peculiaritat d’estar situat en el casc urbà de la ciutat. En definitiva és la combinació perfecta entre naturalesa i ciutat. Un lloc màgic i ideal per als que volen desconnectar i relaxar-se sense sortir de la ciutat, doncs la seva ubicació al costat de la ciutat ens convida a això.

Recomanar-te la Mitjana és perquè reuneix unes condicions òptimes per practicar esport i cremar caloria en qualsevol època de l’any. Doncs el seu extens territori de 90 hectàrees, envoltat d’unes extenses zones naturals en estat salvatge, amb camins amplis per a persones amb mobilitat reduïda, diverses rutes ben senyalitzades i aptes per donar llargs passejos, el running o simplement anar amb bici convida a l’esport. A més d’això, aquest parc té una preciosa llacuna ideal per practicar el piragüisme o la pesca. Un altre dels atractius de la Mitjana és el seu observatori d’aus, tant autòctones com les migratòries.

Endinsar-se en la mitjana és sinònim de tranquil·litat pròpia del perfecte vesprejar o un perfecte passeig dominical en parella escoltant el cant melòdic dels ocells, alhora que observes la fauna i la flora. També és ideal per a un Pícnic, per això ho recomanem a tots els nostres socis i sòcies, doncs el ventall de possibilitats és immens, no només per practicar esport i cremar calories, sinó que és el lloc ideal per realitzar activitats a l’aire lliure amb o sense nens. I no oblidi utilitzar un anti mosquits per als dies calorosos.

Text: Dina Nsé Mitere.

902 11 05 22

[email protected]

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke