S’acosta Sant Valentí i amb ell arriben nombroses ofertes de tota índole per als enamorats, i Ekke també té una proposta per als seus clients. Després de cremar calories, la nostra millor recomanació és que assistiu a l’espectacle musical -Maremar- de temàtica amorosa. Es tracta d’una oferta digna d’un dia tan festiu i marcat com ho és San valentí.

Una data pensada per a l’amor i Maremar representa aquest amor incondicional i etern que tots anhelem en algun moment de la nostra existència. Per això no us podeu perdre l’oferta de la Llotja el dia 14 de febrer a les 21 h. Es tracta de Maremar, un espectacle musical en què es barreja: tristesa, malenconia i la impotència que provoca el patiment extrem que passen els refugiats que es veuen obligats a abandonar casa seva, i ho fa mitjançant la història d’amor i lluita d’una família per tornar-se a trobar. Els protagonistes es veuen separats per un fortuït accident al mar, el qual fa naufragar el vaixell en què viatjaven els enamorats i la seva filla. Aquesta separació i el desig desesperat d’aquesta família per tornar-se a retrobar és el fil argumental de Maremar.

La veterana companyia Dagoll Dagom desenvolupa aquest xou amb un muntatge sobri i sense focus artificials, ja que fugen dels grans escenaris i es centren en el drama contemporani dels refugiats. L’espectacle està inspirat en les lletres de les cançons de Lluís Llach i dirigit magistralment per: Joan Lluís Bozzo i interpretat per Roger Casamajor, Anna Castells, Cisco Cruz. Tots ells fan un treball magistral a l’escenari, raó d’això estem segurs que passaran una agradable vetllada Valentí.

Text: Dina Nsé

902 11 05 22

info@ekke.es