Desitges passar el dia envoltada de vehicles històrics? Doncs Ekke t’ho posa en la safata, recomanant-te el lloc ideal, on les teves expectatives es veuran sobradament complertes. Es tracta del museu-taller Roda Roda de Lleida, un lloc ple de cotxes antics, on t’ofereixen informació detallada dels vehicles exposats en aquest museu. Es tracta de la històrica evolució del motor any rere any mitjançant una visita guiada i gratuïta alhora.

El museu Roda Roda malgrat no ser molt extens en dimensió, perquè en el fons no deixa de ser un taller reconvertit en museu, posseeix autentiques meravelles, es tracta d’una gran varietat de vehicles històrics de dues i quatre rodes (cotxes, motocicletes, motors i diverses reproduccions sobre l’evolució en la tècnica de la indústria de l’automòbil en les diferents èpoques).

A més d’això, aquest museu exposa temporalment com a peça estrella un Lanchester 10 fabricat en el 1934 amb un motor de 4 cilindrades, digne rival dels vehicles Rolls- Royce. També s’exhibeix una important col·lecció de vehicles en miniatura. Raons per les quals els amants del motor passaran una agradable estada visitant aquesta col·lecció de vehicles antics. L’entrada al museu és gratuïta i l’horari és de dimarts a dissabte de 11h fins a les 14h i de 17h fins a les 20h; Els diumenges i festius està obert de 11h fins a les 14h, no obstant això els dilluns tanca.

El museu Roda Roda és el nostre particular paradís del motor en Lleida, ja que sense cap dubte, la col·lecció de cotxes exposats allí, té la peculiaritat de transportar-nos a un viatge en el temps cap a la infància, omple d’emocions i anècdotes. Per tot això Ekke us anima a fer una parada en aquest museu, perquè estem segurs que s’ho passaran en gran.

 

Text: Dina Nsé

 

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke