Natació

Natació

Natació infantil:

Activitat per a nens i nenes de 3 a 11 anys amb l’objectiu d’aprendre a nedar correctament i dominar les diferents habilitats aquàtiques. Es divideix en 3 nivells, que NO són per edat, sinó que es basen pel nivell que tingui el nen/a

N1:

Dirigit a nens/es que no saben nadar o molt poc.

N2:

Dirigit  a nens/es que han superat el nivell d’iniciació i desitgen perfeccionar la tècnica d’estils i augmentar el seu domini del medi. Aquests nens/es es desplacen autònomament durant 12.5mts, es desplacen en posició ventral i dorsal i ja s’han iniciat en l’aprenentatge dels estils crol i esquena.

N3:

Dirigit a nens/es que ja han fet algun curs de perfeccionament i que estan en condicions de nedar correctament el crol i l’esquena, perfeccionar la braça, inici a la papallona, i dominar els girs, els equilibris, els transports, etc.

Aquajúnior:

Activitat per a joves de 12 a 16 anys amb un ventall de propostes perquè puguin perfeccionar tots els estils, dominar les diferents habilitats aquàtiques, el treball de respiració/immersió, així com iniciar-se en les tècniques de salvament i socorrisme.

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke