Comunicat

Estimat soci/a,

Durant els últims mesos hem treballat per dotar Ekke Viding de mesures i protocols d’higiene i seguretat que han estat avalats per SGS, que ens han permès la pràctica esportiva amb seguretat i confiança, i gràcies a tots vosaltres i a l’equip de l’Ekke Viding, s’han complert de forma estricta.

No obstant això, la situació sanitària en què es troba Catalunya s’ha agreujat en els últims dies, i per això la Generalitat ha decidit adoptar mesures més dràstiques, que inclouen el tancament dels centres esportius, com és l’Ekke, durant 15 dies a partir d’aquest divendres 30 d’octubre a les 6 del matí.

Seguirem atents a l’evolució de la situació i en contacte amb tu per resoldre els dubtes que puguin sorgir, mitjançant el correu info@ekke.es o trucant-nos per telèfon al 973 26 99 45 en horari de 9 a 13:30h de dilluns a divendres.

Perquè durant aquests dies puguis seguir practicant activitat física, tornem a oferir-te classes i altres entrenaments enregistrats que trobaràs a la plataforma del grup Viding al qual pertany Ekke: www.vidingencasa.es

Per accedir-hi només has de posar el nom d’usuari i la contrasenya que tens per reservar activitats dirigides.

Pel que fa a les quotes, no tens per què preocupar-te, ja que no emetrem cap càrrec durant el període que la instal·lació estigui tancada.

Gràcies per la teva comprensió i et demanem que continuïs amb les mesures de prevenció per protegir-te a tu i als altres i que no paris de fer activitat física, perquè és la millor manera de tenir un sistema immunològic fort.

 

Seguim junts!

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke