Circuits Fitness

Circuits Fitness

Els circuits de Sala Fitness són una proposta de treball de entre 15 i 30 minuts de diferents tipus i, el més important, no cal reserva prèvia per poder assistir!

 

Alta Intensitat

El circuit d’Alta Intensitat té com a objectiu millorar la condició cardiovascular i augmentar el gest calòric mitjançant exercicis d’alta intensitat en format circuit. Pot ser un complement ideal per acabar el teu entrenament.

Horari:

Dilluns a les 20:30 – Zona exterior

 

Full body

A Fullbody treballaràs la força de tot el cos mitjançant diferents patrons de moviment i exercicis bàsics, que acabaran en un repte metabòlic per pujar pulsacions.

Horari:          

Dimecres a les 21:00 – Zona exterior

 

Activa’t

Aquest circuit és ideal per començar a moure’s i introduir-se a l’entrenament de força amb objectiu de millorar el desenvolupament de les nostres activitats de la vida diària. A Activa’t milloraràs la força i l’estabilitat.

Horari:          

Dilluns a les 09:00 – Fitness studio

Flow

Si necessites millorar la teva mobilitat i flexibilitat, ja sigui per a poder fer un bon Squat, com per sentir-te millor al teu dia a dia, el circuit de Flow és el que estàs buscant. Mitjançant moviments actius que simulen el desplaçament d’alguns animals, treballarem el rang de moviment per millorar la mobilitat. Ideal com a escalfament per al teu entrenament de força.

Horaris:        

Dilluns a les 18:30 – Zona exterior

Dimecres a les 18:00 – Tatami

Abdominals

Les sessions d’Abdominals duren 15 minuts, i són ideals per millorar la força i estabilitat central del cos (CORE) mitjançant exercicis que posin a prova la força de la teva musculatura del tronc.

Horaris:

Dimarts a les 09:30 – Tatami

Dimecres a les 09:30 – Tatami

Dimecres a les 14:00 – Tatami

Estiraments

El circuit d’Estiraments té una duració de 15 minuts, i es fa sempre després del circuit d’Abdominals. Es realitzaran estiraments estàtics de baixa intensitat amb l’objectiu de relaxar la musculatura i millorar la flexibilitat.

Horaris:

Dimarts a les 09:45 – Tatami

Dimecres a les 09:45 – Tatami

Dimecres a les 14:15 – Tatami