La Rodi Mitja Marató de Lleida va omplir els carrers de la ciutat amb prop de 2.000 runners i amb un gran ambient, essent una festa esportiva i solidària, ja que l’esdeveniment col·labora amb la Fundació Renal Jaume Arnó i el projecte de donació d’òrgans i transplantaments. La Rodi Mitja Lleida que cada any creix amb nombre de participants s’ha convertit en una de les mitges maratons més destacades de Catalunya. Aquest any han vingut a córrer la mitja atletes de nivell amb un brillant palmarès.

La cita va comptar, a més de la mitja marató, amb una cursa de 5 quilòmetres i les curses infantils que van tenir lloc el dia abans. Les curses infantils sota el projecte “Aturem l’Obesitat Infantil” compta amb el suport de la Diputació de Lleida i ekke per fomentar l’esport i la bona alimentació entre els nens i nenes.

Al podi de la Rodi Mitja Lleida, en categoria masculina, Víctor Puyuelo va revalidar la victòria amb un temps de 1.07.06 (CA Oroel Jaca), imposant-te per tan sols un segon a Ricard Pastó (AA Xafatolls) amb 1.07.07. La tercera posició va ser per José Manuel Vieito (Atletismo Sar Vermú Petroni) fent un temps de 1.07.33.

En categoria femenina la guanyadora va ser Míriam Ortiz (Agrupació Atlètica Catalunya) amb una marca d’1.16.46, batent el rècord de la prova. Segona posició per l’Alícia Pérez (Cárnicas Serrano), amb una marca d’1.18.00. La tercera classificada va ser Eva Ledesma (Tri 4.40), amb un registre d’1.19.41.

Míriam Ortiz va batre el rècord femení millorant en 2 minuts i 12 segons el rècord de la prova. L’atleta de l’Agrupació Atlètica Catalunya, internacional en 6 ocasions, és l’actual campiona de Catalunya de 10k, de Milla i de Cross.

Pel que a la Drs. Pedrol Marial Cursa 5k, en categoria masculina el guanyador de la cursa va ser Xavier Badia (Xafatolls), amb un registre de 14.53, seguit per Sergi Beltran (Ekke), amb 15.12, i d’Ahmed Hfara (Esports Truga), amb 15.39.

En categoria femenina, Sara Alonso va ser la més ràpida en completar el recorregut amb un temps de 16.57, seguida per Anna Onieva (Tri 4.40), amb 19.03, i d’Abril Sarabia (Ekke), amb 19.06.

 

EKKE RUNNING MILLOR CLUB!

Gran participació dels ekke runners a la Rodi Mitja Lleida i a la Drs. PedrolMairal Cursa 5k. Pujant als podis i fent molt bones marques.

En la categoria clubs de la Rodi Mitja Marató Lleida, l’ekke va aconseguir el 1r premi com a club femení i el 2n com a club masculí, sumant els temps dels 3 millors runners en dones i homes.

Enhorabona a tots/es!

PODIS EKKE RUNNERS:

  • Drs. PedrolMairal Cursa 5K – 3a general dones: Abril Sarabia
  • Drs. PedrolMairal Cursa 5K – 3a Veterana dones: Claraines Mosquera
  • Drs. PedrolMairal Cursa 5K – 1a Màster dones: Celia Casas
  • Drs. PedrolMairal Cursa 5K – 2n general homes: Sergi Beltran
  • Rodi Mitja Lleida – 1a Màster dones: Gina Hortal
  • Rodi Mitja Lleida – 1r Sènior homes: Roger Camprubí

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke