Running

Running

Més enllà dels ritmes de cursa i els quilòmetres, hem posat en marxa entrenaments pensats perquè els practicants de running i de trail running aprenguin a córrer. Els tècnics i tècniques de running deixen de ser només acompanyants per córrer amb grup una distància a un ritme concret, sinó que també són entrenadors i entrenadores que ensenyen com s’ha de córrer i a ser millors runners.

Perquè no només s’entrena corrent, sinó que també és necessari fer un treball específic de la musculatura que intervé quan correm. Per aquest motiu hem introduït sessions de treball compensatori amb exercicis de força per ajudar a equilibrar la musculatura i evitar lesions i també sessions per millorar la tècnica de carrera.

Dins la programació de running també hi trobaràs classes de recuperació activa per descongestionar els músculs desprès d’uns dies de molta càrrega.

Tot això, programat de forma ordenada i coherent, farà que el teu entrenament de running sigui més complert, eficient, divertit i saludable.

TIPUS DE SESSIONS

TÈCNICA I TREBALL COMPENSATORI: per una banda es fa un treball de tècnica de carrera per millorar l’eficiència de la carrera i per l’altra banda, un treball de pujades per millorar la potència de la gambada. També es fan sèries molt curtes (de 50m, 100m) combinades amb treball funcional.

INTERVÀLIC: mètode per millorar el rendiment. Consisteix en alternar fases de carrega curtes o llargues amb fases de recuperació. Classe per a principiants i avançats. Les series s’adapten al ritme en funció de la condició física de cadascú. L’objectiu és poder córrer durant més temps a una intensitat alta.

RECUPERACIÓ ACTIVA: entrenament de baixa intensitat per reduir la fatiga muscular posterior a un esforç intens. Descongestiona els músculs per preparar-los per a l’activitat intensa del següent entrenament redueix el risc de lesions.

FARTLECK: combinació alterna de ritmes de carrera sense una recuperació total. Ens permet millorar la resistència i augmentar la capacitat aeròbica d’una forma divertida.

Leave a Reply

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me