El fred hivernal ja és aquí, si a més d’això li afegim que és temps de vacances i de festes nadalenques, on és habitual baixar la guàrdia en els sopars i menjars copiosos propis d’aquestes dates; La conseqüència pròpia de tot això és l’aparició d’ aquests quilets de més tan indesitjables, per això Ekke proposa als seus socis i sòcies practicar l’esport rei (esquí) propi d’hivern, perquè puguin gaudir tant dels torrons com d’altres menjars sense patir conseqüències negatives. Ja que si d’alguna cosa estem segurs és que quan cremes calories practicant esport, tècnicament pots menjar quasi de “tot” i mantenir una figura esvelta.

En aquestes dates Ekke recomana la zona lleidatana del Pallars, situada entre els Pirineus i la serra del Montsec com la millor opció per complir les nostres expectatives esportives i de vacances, ja que aquestes dos estacions d’esquí Espot Esquí i Port-Ainé ofereixen un atractiu més que suficient no només per als aficionats als esports d’hivern, on podran practicar el seu esport favorit, sinó que en aquesta temporada Espot i Port Ainé han afegit un nou ventall d’activitats alternatives a l’esquí, ideals per a tothom i en especial per als més petits de la casa, garantint així les expectatives de les vacances somiades per a tots. Entre les activitats noves destaquen les següents:

Recorreguts pel Parc Natural de l’Alt Pirineus, un espai natural on podran gaudir de la natura i els encants propis de la muntanya. Una altra de les propostes és el Parc Lúdic i Natural de Port-Ainé, on podem trobar des d’una pista de tubbing “un tobogan pel qual es descendeix assegut en un dònut gegant” fins a un taller de construcció d’iglús ideal pels més petits. També cal destacar el parc d’aventura en els arbres amb tirolina doble i pont tibetà.

A més d’això estan els passejos en raquetes de neu o circuits d’orientació en el bosc. I per finalitzar hi ha el circuit infantil d’iniciació a l’esquí i una pista de trineus.

Tot aquest ventall d’activitats presents en aquestes dues estacions d’esquí, en animen a recomana’l, no només perquè val la pena anar-hi, sinó perquè gaudireu de moments inoblidables.

 

Text: Dina Nsé

 

902 11 05 22

[email protected]

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke