La Generalitat de Catalunya ha publicat al DOGC el pla d’obertura progresiva, que permet als centres esportius tornar a obrir a partir d’aquest dilluns 23 de novembre. Això ens permetrà gaudir de tot el que t’ofereix l’Ekke: esport, salut i diversió.

L’equip d’Ekke Viding ja estem a punt per reprendre el ritme de les activitats dirigides i la resta de serveis, amb totes les mesures de seguretat al nostre abast i tots els protocols de neteja i desinfecció complint-los de forma estricta. Tu ets el més important i t’hem de cuidar al màxim!

Segons el pla d’obertura que estableix La Generalitat de Catalunya per als propers 15 dies, hem de seguir aquestes indicacions:

  • Aforament del 30% al centre.
  • Reserva prèvia d’activitats dirigides, Sala Fitness i Piscina mitjançant la web de RESERVES*.

*per poder reservar dues activitats en la mateixa franja horària primer has de reservar a la sala fitness o piscina, considerades com Activitats Lliures; i després la classe que vulguis fer.

  • Ús dels vestidors limitat a les persones que vagin a la piscina o zona d’aigües.

Són mesures excepcionals per aquesta 1ª fase de desescalada, que aniran variant segons com evolucioni la situació sanitària a llarg dels propers dies.

Les activitats infantils també es posen en marxa amb els mateixos grups i horaris que abans del tancament.

Pel que fa a l’horari de la instal·lació, donat que segueix actiu el toc de queda, serà aquest:

Feiners: de 6:30 a 21h (passades les 21h hi haurà uns minuts de marge per anar sortint)

Caps de setmana i festius: de 9 a 21h

Et demanem que, tal com has fet fins ara, segueixis les recomanacions i ens ajudis a fer de l’Ekke un espai segur. I recorda que l’activitat física reforça el sistema immunològic, millora l’estat d’ànim i et dona forces per superar qualsevol obstacle.

 

RESOL AQUÍ ELS DUBTES SOBRE LES NORMES MARCADES PER LA GENERALITAT

 

CONSULTA AQUÍ TOTES LES MESURES QUE HEM APLICAT PER PRACTICAR EXERCICI FÍSIC DE FORMA SEGURA

 

T’esperem a partir del dilluns!

 

902 11 05 22

[email protected]

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke