Ioga

Ioga

El ioga és una manera diferent d’enfocar el treball físic. Et permet entrar en un món d’experiències i sensacions pròpies, internes i reveladores a través del treball integral del cos, unint cos – ment – esperit.

En aquestes classes treballaràs les diferents tècniques del ioga: respiracions, estiraments, mantres, visualitzacions, meditacions, postures, danses… per tal d’estimular l’alliberació de l’energia bloquejada, i crear un flux intern que afavoreixi la salut i el benestar físic, mental i emocional.

A les classes es parlarà de respirar, connectar, integrar, energia, xackres, arrels, apoderament, consciencia, alliberació, entrega, vibració… i moltes més paraules que t’ajudaran a aprofundir en la saviesa que proporciona al cos i les seves emocions.

Si vas practicant aniràs creant el teu propi ioga. Sabràs escoltar-te mentre respires i donaràs lloc a noves sensacions.

Amb el ioga puc millorar la forma física?

Amb el ioga milloraràs la teva forma física i a la vegada obtindràs certa pau mental. La unió del cos, la respiració, l’atenció mental i una actitud positiva a la classe, faran què cos i ment responguin més saludablement.

902 11 05 22

[email protected]

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke